Nettleseren din er utdatert. Den har kjente sikkerhetsproblemer og vil ikke kunne vise alle egenskapene til denne og andre nettsider. Lær mer og se hvordan du kan oppdatere nettleseren din..

X

Profil

Hei der!

Mitt navn er Fredrik Randsborg Bølstad. Jeg er CEO, Social Media Expert Advisor, President og Key Account Manager av denne nettsiden.

Velkommen skal du være!

Jeg er en student med stor interesse for internett, personvern, sikkerhet og ebøker. I tillegg står politikk, menneskerettigheter, moralfilosofi og atferdsøkonomi høyt på interesselisten.

Ved siden av skole har jeg jobbet som selger i Elkjøp og Siba, og skrevet en del (hovedsaklig IT-relaterte) artikler. For øyeblikket er fokuset rettet mot studiene.

Nyttårsforsettet mitt for 2012 er å bøte på min historisk mangelfulle lesing. Se gjerne Shelfari-lenken under for å se hva jeg leser – og kom veldig gjerne boktips!

Forbilder og faglige inspirasjonskilder:
Christopher Hitchens, Hans Rosling, Michael Sandel, Salman Kahn, Daniel Kahnemann, Robert Cialdini, Neil deGrasse Tyson, Brian Cox, Steve Jobs, Eric Lander


Jeg er aktiv (eller semi-aktiv) på følgende nettsider:

Om ønsker å få tak i meg, kan du sende en epost på fredrik snabel-a randsborg.no eller ringe på tlf: 99 47 72 12 (flere alernativer her).

- Fredrik